SMS - send mere slik

Start of first semester

Sååå jeg er nu startet i skole! Egentlig startede jeg i mandags men har bare ikke lige haft tid og overskud til at skrive om alle min oplevelser meeeen her kommer de altså!

I mandags startede jeg med mat kl 8. Min lærer er en tyk og gammel mand kaldet Mr. Robinson. Han meget sød og hjælpsom HVIS man selv vil det. Han går meget op i at vi skal komme til timerne og hvis vi har over 5 timers fravær kan han ikke gøre noget for os længere – som han siger “I won’t help you anymore”. Samtidig HADER han at lave “make up tests” (dem man når hvis man ikke kommer til den rigtige) så derfor har han besluttet sig for at gøre dem så svære at vi får F. Men udover dette så er han rigtig flink og god til at forstå at han har math for dummies. Det er MEGET basic det vi lærer men for mig er det altså det rigtige da jeg jo ikke er voldsomt god til matematik og nu er det endda på engelsk.

Derefter havde jeg Ballet. Min træner er den sødeste og mest hjælpsomme kvinde. Hendes navn er Dominique. Jeg har haft utrolig svært ved ballet da alle de andre på mit hold har gået til det i flere år og kender alle trin og danse.. og jeg er rimelig meget bambi på glat is. Jeg har været så dårlig at jeg faktisk har overvejet at droppe det fordi jeg ikke kan følge med..

MEN igår gik det op for mig at de har sat mig i den forkerte klasse.. jeg er kommet i klasse med alle de dygtige som har dans som et major (altså det er dans de studerer her) og nu giver dte meget mere mening. Så jeg snakkede med Dominique og hun forstod selvfølge min situation så vi grinede lidt af det og blev enige om at rykke mig til det rigtige hvor de er på mit niveau.

Så har jeg haft Biologi. Min klasse i biologi er KÆMPE, der er nok over 60-70 elever i den. Min lærer er en mærkelig men meget sød kvinde. Hun snakker helt vildt meget, har lilla hår, sidder og kørestol og samler på Barbie.

Min spansk lærer hedder Rachel og er egentlig meget normal i forhold til de andre 🙂 Jeg har taget det på helt begynder niveau i håb på at shine lidt haha.

Så har jeg troy orientation og når jeg finder ud af hvad det egentlig helt præcist er skal jeg nok komme med mere info 🙂

I dag har jeg fået alle mine bøger.. der er sgu en del og det har været røv dyre men desværre SKAL man bruge dem.

14059922_10210811794678898_2041501643_o

Onsdag aften var vi i bio. Vi har 1 dollar movie night hver første onsdag i måneden. Vi så Suicide Squad men jeg faldt egentlig i søvn under den fordi jeg var så udmattet hahah.

14081098_10210811830199786_1462771708_n

Ellers er der ikke så meget at fortælle.

Jo i morges vågnede jeg op til den sødeste besked fra min veninde Amanda. Det er så dejligt at vi at i ikke glemmer mig derhjemme. Jeg glemmer i hvert fald helt sikkert IKKE nogle af jer <3

Besked fra Amanda:

“Tre års venskab i dag, de bedste tre år hvor du har været en del af mit liv. Jeg er taknemmelig for, at jeg har mødt dig og du er kommet ind i mit liv, og var en del af min hverdag i 3 hele år. Nu er du på den anden side af jorden, hvor du får de bedste oplevelser og den fedeste tid i 10 måneder. Det er så mærkeligt, at tænke på du ikke er her og jeg ikke ser dig hverdag… Kan slet ikke vænne mig til tanken. Jeg elsker at følge med i hvad du går og laver derhenne, og håber alt lykkedes for dig. Du er en stædig pige, men som ved hvad hun vil også skal hun nok opnå¨det. Jeg tager fandme hatten af for dig, og håber du opnår alt det du vil derovre ❤ Jeg glæder mig til, at du kommer hjem og jeg skal høre om ALT hvad du har set, lært osv.
Du skal huske på de hårde dage derovre, at os herhjemme venter på dig komme hjem, og vi elsker at se du er glad selvom det er hårdt at du er så længe væk fra os alle sammen! ❤
Jeg elsker dig over alt, og jeg savner dig lige så meget!
Synes lige du skulle have sådan en besked på vores 3 års dag ❤
Kæmpe kys fra mig”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMS - send mere slik